Welkom.

Occasions.

Inkoop.

Historie.

Route.

Extra opties.

Contact.

Autobedrijf Den Dijk

Rijksweg 50

4849 BR Dorst

 

0161-411888

06-51385957

 

E-mail

21 december 1994 opende Johan zijn prachtige showroom in Dorst, maar daar is heel wat aan vooraf gegaan.
Onvermoeide arbeid overwint, zegt men wel eens. Johan de Kok uit Dorst kan daarover meepraten. Op achttien-jarige leeftijd ging hij op zijn bakfiets de garagebedrijven af, om tweedehands materialen op te kopen. Hij keek toe, hoe anderen een autobedrijf van de grond probeerden te krijgen en trok daar zijn lering uit.
Het ondernemersbloed kruipt soms waar het niet gaan kan, want Johan trok zich daar niets van aan en kocht van duizend gulden spaargeld 11 autootjes. Hij knapte ze op, en wat denkt u........de verkoop ging geweldig! "Dit gaf mij een zelfverzekerd gevoel dat ik het kon. Ik liet me vervolgens omscholen en ik besloot voor mezelf te beginnen".
Langzaam, maar gestaag, werden de werkzaamheden van Johan steeds omvangrijker.
In Dorst beperkt Johan zich al 35 jaar tot de verkoop van occasions en gloednieuwe auto's van alle merken, Sinds enkele jaren is ook de werkplaats daar gevestigd.
Op de vraag hoe Johan en zijn vrouw Ria het zo ver hebben kunnen schoppen, antwoord hij: "Eerlijk duurt het langst. ik ben altijd vanuit de zelfde mentaliteit verder gegaan, als waar ik mee begonnen ben. Ik zeg altijd maar zo, eenvoud siert de mens. Ik weet wat het voor je betekend als je eindelijk na jaren sparen, een auto kunt kopen en ik weet ook wat het is als je panne krijgt met zo'n auto." Johan bedoelt hiermee te zeggen, dat hij meedenkt met de klanten en zich ook in hen kan verplaatsen. "Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Daarnaast heb ik de mogelijkheid om kwaliteit tegen een gunstige prijs aan te bieden." Dat hem dat lukt bewijst het feit dat hij 275 tot 300 vaste klanten heeft. Een andere sterke kant van Autobedrijf Den Dijk is dat Johan zelf de auto's selecteert en inkoopt.

Kort samengevat, een Dijk van een autobedrijf ! U bent dagelijks welkom bij Den Dijk, ook uw kinderen kunnen rekenen op een warm onthaal.